Eerste clubavond 12 september

De eerste clubavond van het seizoen begon met een minuut stilte ter nagedachtenis van Aad Rolloos, die deze zomer is overleden. Vervolgens zagen wij de film die Kees van Driel ooit over hem heeft gemaakt, die de humor van Aad nog eens goed naar voren bracht. De avond werd traditiegetrouw gevuld met films van leden, waarbij we op allerlei belevenissen werden getrakteerd. Tussendoor kon de maker vertellen over de beelden en de gebruikte hulpmiddelen. Daarbij liet met name Jan Vermaak zijn verrassende “autocue”-achtige uitvinding zien, waarbij de spreker tekst kan lezen terwijl hij/ zij in de lens kijkt. Het was weer een gezellige en leerzame avond.

Volgende bijeenkomst zal gaan over geluid aan de hand van vragen en filmfragmenten van leden. Dus heb je problemen, wil je uitleg of hulp, meld dat bij Kees, dan wordt er tijdens de clubavond aandacht aan besteed.