Donateurs / sponsors

Wilt u weten welke bedrijven zich al hebben verbonden met de filmers van de RVSL?

RVSL OVERZICHT VAN ONZE BEGUNSTIGERS

Een warm hart gezocht!

Een donateur van de Rotterdamse Video- en Smalfilmliga is iemand die het amateurfilmen een warm hart toedraagt en geeft hiermee de eigen maatschappelijke betrokkenheid vorm.

De ervaringen zijn positief omdat een win-win situatie ontstaat. Uw bijdrage maakt het filmers mogelijk culturele- en maatschappelijk betrokken films te maken en u als donateur heeft de mogelijkheid gratis de clubwedstrijden te bezoeken en gratis deel te nemen aan één workshop of training per jaar.

Uw donatie loopt via het secretariaat info@rvsl.nl

Voor meer informatie over een partnership kunt u contact opnemen met Kees van Driel kees@vandriel.nl die de externe contacten verzorgt.

Donateur zijn kan al vanaf € 30 per jaar.

 

Partners gezocht!

Een sponsor- of partnership met de Rotterdamse Video- en Smalfilmliga geeft personen en bedrijven de mogelijkheid om hun zichtbaarheid te vergroten, naamsbekendheid te versterken en maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen. Veel mensen en bedrijven gingen u hierin voor. Vaak werd bij het maken van een onze films een dienst of een bijdrage geleverd, zoals bijvoorbeeld een gezellige lunch voor crew en acteurs of specifieke props in de film als middeleeuws brood en forellen. Ook diensten als het gebruik van een bestelbusje voor vervoer tijdens de opnamedagen komen frequent voor.

We gaan graag met bedrijven in gesprek om samen tot een win-win partnership te komen. Maatwerk is ons uitgangspunt. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag, de duur van de samenwerking en de wensen van het bedrijf wordt een pakket aan tegenprestaties op maat gemaakt. Dat kan bestaan uit:

– Zichtbaarheid tijdens wedstrijden en premières in het gebouw (o.a. naamverbinding aan   een ruimte)
– Naamsverbinding aan een film of festival
– Toegang tot bepaalde doelgroepen en/of netwerken
– Vrijkaarten voor het festival
Uw donatie of sponsorbijdrage loopt via het secretariaat info@rvsl.nl

Voor meer informatie over een partnership kunt u contact opnemen met Kees van Driel kees@vandriel.nl die de externe contacten verzorgt.