RVSL 90 jaar…!

Geslaagd lustrumdiner…!

Op 14 oktober was het zover: het diner met zoveel mogelijk leden plus partners en twee oud-voorzitters van de RVSL, Louis en Herman. Restaurant In de Oude Tol te Oud-Beijerland ontving ons in de serre, die was versierd met ballonnen en vlaggetjes. De stemming zat er direct goed in: Het glas werd geheven op de volgende 10 jaar en Peter de Jong, een troubadour, bracht tussen de gerechten door bij de diverse tafels verzoeknummers ten gehore. Na het voorgerecht las José een oorkonde voor, waarin Gerard Lauck tot Ridder in de Orde van het Koninklijk Genootschap van de Super Top Geluidsmakers der Nederlanden werd benoemd, waarna Kees hem tot Ridder sloeg met een geluidsboom. Daarbij behoorde een fraai beeldje van Abraham, hij is tenslotte 50 jaar lid van de RVSL! Coby kreeg een bloemetje voor alle uren en dagen dat zij Gerard moest missen wegens filmopnamen.
Het bestuur verraste alle leden met een cap met geborduurd logo als blijvende herinnering aan dit lustrum. Om niet de hele avond met dezelfde mensen aan tafel te zitten, werd na iedere gang van plaats gewisseld. Om de feestvreugde nog verder te verhogen vertoonden twee goochelaars hun kunsten aan hun in verwarring gebracht publiek. Ook introduceerde Jan Vermaak de nieuwe website, die op veler verzoek nu ook goed te lezen is op telefoon en tablet…!
Kortom een geslaagde avond, die wellicht weer mensen bij elkaar heeft gebracht om eens samen een film(pje) te maken.