Culturele Alliantie Barendrecht.

Kees heeft op 9 december een registratie gemaakt van De Culturele Alliantie Barendrecht. Daar komen allerlei mensen uit de culturele hoek aan bod. Dit kan van alles zijn wat maar met creativiteit te maken heeft. John Brosens en Kees waren daar uitgenodigd voor een gesprek. John over zijn boeken en Kees over de filmclub. Wat leuk was dat ze ook nog een aantal leden van de RVSL hebben mogen ontmoeten. Deze link is ook naar Schakel Barendrecht gestuurd en zij zullen dit filmpje op hun nieuwssite zetten. “Als wij als club willen blijven functioneren in de gemeente Barendrecht, waardoor we hopelijk wat nieuwe leden krijgen, zullen we meer van deze acties moeten ondernemen.”
Kees: “Op 3 januari is eerste clubavond. We zullen er een gezellige avond van maken met filmpjes van het onderwerp Rotterdam. Partners zijn natuurlijk altijd welkom op deze eerste avond van 2023 Als jullie nog een filmpje van Rotterdam hebben (nieuw of oud) laat mij dat dan even weten. Langs deze weg wil ik jullie, mede namens de andere bestuursleden, een prettige Kerst en een gezellig uiteinde toewensen. En natuurlijk een gezond 2023 toegewenst.”