Raad de maker

23 mei 2023 was de laatste clubbijeenkomst van het seizoen. Voor deze avond hadden maar liefst 21 leden een kort filmpje ingestuurd. We speelden “Raad de maker” wat een behoorlijk moeilijke opgave bleek te zijn. Grote winnaar was Henny Stigter met La Bombe Citroen DS; niemand heeft geraden dat de film haar inzending was. Helaas was zij wegens ziekte niet aanwezig, maar wij zullen haar verblijden met een bloemetje.
De andere grote “winnaar” was Rik Kapoen: maar liefst 9 mensen hadden geraden dat hij de maker van “De stoere broer” is. Bij gebrek aan gladiolen in deze tijd, kreeg hij een flesje rode wijn. Drie mensen hadden het hoogste aantal makers goed geraden: Rik Kapoen, John Brosens en Willem Sybesma.
Het was een heel gezellige afsluiting en we zien elkaar terug op 2 juni tijdens het clubuitje. Iedereen een fijne zomertijd gewenst en tot september.