Clubavond 21 februari

Op bovenstaande foto krijgt Lenie een bloemetje van Kees vanwege het vele werk wat de bardienst met zich meebrengt. Dank Lenie en Wim….!

We begonnen de avond met een film over het clubuitje naar het Open Lucht Museum Arnhem van 2003. De vraag is wat gaan we dit jaar doen?

Mario heeft twee opties: rond muziek van de tamboer en pijpers, zo’n 40 man, van het Korps Mariniers in de Van Gent kazerne. En opnamen van repetitie en uitvoering van de stealband, met koffie en rijsttafel. Kortom een verzorgde dag.
Een tweede mogelijkheid is opnamen maken van de Marinierskapel die oefent in de Stolwijkstraat. Hier is geen lunchmogelijkheid.
Er kunnen maximaal 20 mensen mee, die in groepjes gaan werken: bijvoorbeeld interviews afnemen, informatie verzamelen over klankschalen etc.  
Voorgesteld wordt dat er twee of drie mensen gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn qua belichting en geluid. 
Dit plan past mooi bij het nieuwe initiatief van ZH’12: “Met de muziek mee”, een workshop in het kader van het project “Wederzijds”: samenwerken met andere verenigingen, in dit geval muziek. Er zijn vier sessies gepland voor een zeer schappelijk prijs. Kijk voor het programma op de site https://zh12.videofilmers.nl/activiteiten/met-de-muziek-mee
We bekeken de films “Treasure”, en “Enterprice” waarbij het werken met multicam centraal staat. Na de pauze was het tijd voor de Algemene Leden Vergadering. Het verslag hiervan staat in je mail.