Raad de maker

De clubavond van 14 mei was geheel gewijd aan het spel Raad de Maker.

Deze keer hadden 16 leden een kort filmpje ingestuurd, waarvan de aanwezige leden moesten raden wie de maker was. Dat bleek een heel lastige opgave; opperste concentratie in de zaal.
Na de pauze bekeken we een kort fragmentje, waarna de naam van de maker tevoorschijn kwam. Dat bleek voor grote verrassingen te zorgen. Natuurlijk werd de maker aan de tand gevoeld over de beelden. Niemand had geraden dat Nancy Dijksman met een filmpje over Hoog Catharijne Utrecht, en Edwin Ledderhof over Mini World in Rotterdam de maker was.. Sjoerd Boon had er een uithangbord van gemaakt: een mooie film met prachtige beelden over zijn werk op de Malediven. Maar liefst 11 mensen hadden hem als maker aangewezen. Een bijzondere avond, vakkundig aan elkaar geplakt door Kees, en natuurlijk door Jan Versteeg vlekkeloos geprojecteerd.

Voor de goede orde: de volgende en tevens laatste clubavond voor de zomerstop is verschoven naar 4 juni.
Dan zullen we de resultaten bewonderen van alle informatieve clubavonden van de laatste maanden.