[vc_row css=”.vc_custom_1630585019916{background-color: #a6adbc !important;}”][vc_column][vc_text_separator title=”Clublocatie “Het hart van Vrijenburg“ Vrijenburglaan 61 in Barendrecht” color=”blue”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1632218527958{margin-top: 0px !important;background-color: #ffffff !important;}”]
Klik op bovenstaande banner voor alle info
[/vc_column_text][vc_column_text]In het tijdschrift DigitalMovie (maart 2022)  staat ook een interessant artikel over het ondertitelen van je filmpjes met je smartphone.
Klik hier om het te lezen.

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_keluwp_search][vc_column_text]


Klik op deze link om toegang te krijgen tot het verslag van de regiowedstrijd 2022

Hier ontvangt Ronald zijn prijs uit handen van Emile de Gruijter[/vc_column_text][vc_column_text]Hieronder de poster  van de film die het team van het 48Hours-project heeft gemaakt in het weekend van 20 en 21 augustus.

Voor een verslag van dit weekend en natuurlijk de film zelf, klik hier.

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1632219239345{background-color: #a5bfd3 !important;}”][/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1630584670682{background-color: #9aadbf !important;}”][vc_column_text]TV-Rijnmond zendt een reclamespotje uit van de historische tram lijn 10. Dit filmpje van 25 sec is gemaakt door twee leden van de RVSL Kees van Driel en Jan Vermaak. Je kunt het filmpje hieronder bekijken.

 

Hieronder de poster  van de film die het team van het 48Hours-project heeft gemaakt in het weekend van 20 en 21 augustus.

Voor een verslag van dit weekend klik hier.

 

 

Klik hier voor het volledige jaarprogramma van dit jaar[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Handige cursussen…!
Een hedendaagse online videocursus.
Klik op het plaatje om direct aan de slag te gaan.

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Klik op het pijltje rechts om te kiezen....
The Everglades 2019
SpelenPlay
Trailer Dobbel 2019
SpelenPlay
Schone schijn
SpelenPlay
Trailer DE BELEVING
SpelenPlay
Marjolijn
SpelenPlay
De Rotte beweegt je....
SpelenPlay
previous arrow
next arrow
 
Klik op het pijltje rechts om te kiezen....
The Everglades 2019
Trailer Dobbel 2019
Schone schijn
Trailer DE BELEVING
Marjolijn
De Rotte beweegt je....
previous arrow
next arrow
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]